Όροι Παροχής Υπηρεσιών

Ακολουθεί μια πλήρης έκδοση των όρων χρήσης στα Ελληνικά για τον ιστότοπο της LUCKTORA:


Όροι Χρήσης για τον Ιστότοπο της LUCKTORA

Καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της UCKTORA. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση και η χρήση του ιστοτόπου υποδηλώνει αποδοχή και συμφωνία με τους όρους αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

  1. Πνευματικά Δικαιώματα Ο ιστότοπος της LUCKTORA και όλος ο σχετικός περιεχόμενος, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες και πνευματική ιδιοκτησία, ανήκουν στην LUCKTORA ή στους συνεργάτες της. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή χρήση χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της LUCKTORA.

  2. Περιορισμός Ευθυνών Ο ιστότοπος μας παρέχεται “όπως είναι” και δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες προκύψουν από τη χρήση του ιστότοπου ή την αδυναμία πρόσβασης σε αυτόν. Δεν φέρουμε επίσης ευθύνη για την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών και των προϊόντων που παρέχονται μέσω του ιστότοπου.

  3. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Η LUCKTORA συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της. Συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να συλλέγονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται από την LUCKTORA για σκοπούς που σχετίζονται με την παροχή των υπηρεσιών μας και τη διεκπεραίωση των συναλλαγών.

  4. Ανταλλαγή Πληροφοριών Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιστότοπος μας μπορεί να σας επιτρέπει να ανταλλάξετε πληροφορίες, όπως σχόλια ή αξιολογήσεις. Συμφωνείτε να μην υποβάλλετε παράνομο, ακατάλληλο ή προσβλητικό περιεχόμενο και ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε παραμένει ιδιοκτησία σας.

  5. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης Η LUCKTORA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις. Η συνεχής χρήση του ιστότοπου μετά τις τροποποιήσεις υποδηλώνει αποδοχή των νέων όρων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας!